Sinds 2000: Mamablogs en interessante artikelen!

23 dec 2021

The Wow Effect

 

the wow effect

Mijn naam is  Jolanda, maar ik ben eigenlijk al heel lang gewend om te luisteren naar 'Jo'. Samen met mijn gezin woon ik in het noorden van Nederland. Ik ben opgegroeid in de mooie stad Groningen. In de buurt van een heel fijn recreatiegebied, Kardinge. 

Samen van het leven genieten doe ik graag tijdens een bijzonder uitje in Nederland maar ik geniet net zo hard van het strand en de bossen. Tapas, sushi, koffie drinken, een wijntje drinken en een high thea vind ik altijd erg gezellig.

Mijn blog is een vrijetijdsplatform voor beleving in Nederland!

Sleutelwoorden: Bijzondere uitjes, bijzonder overnachten, op vakantie in Nederland, dagjes uit met gezin

Bezoek The Wow Effect nu.
Be First to Post Comment !
Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.