Tips en baby's: Tips & ervaringen van een 'first time mom'

0
mamablogOp www.tipsvoorbabys.nl deel ik mijn tips & ervaringen als 'first time mom'. Alle onderwerpen komen aan bod: voeding, slapen, ritme, reizen, verzorging, ontwikkeling, fijne producten, etc.. 

Ik vond (en vind) mezelf continu terug op google, waar ik eindeloos al mijn vragen en overdenkingen opzocht op allerlei verschillende sites. Al die sites lieten me toch weer met vervolgvragen achter. 

Ik wil dat een ander te besparen door zo compleet mogelijk alles te beschrijven wat ik tegenkom. Daarbij doe ik ook uitgebreid onderzoek zodat het een combinatie is van betrouwbare feiten en eigen ervaring.

Sleutelwoorden:  baby, tips, feiten, informatie


Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst

 

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo