Mammalous


Ik ben moeke van 3: Ettan is, geheel onverwachts, geboren in herfst van 2007, na 7 maanden in mijn buik te hebben gewoond vond hij het wel welletjes.

Tvåan kan zijn grote broer 2 dagen in het jaar plagen dat ze even oud zijn, want die is net 2 dagen eerder jarig, geboren herfst 2008. En onze kleine dame, Trean, is anderhalf jaar later geboren in de lente van 2010. Ze heten niet echt Ettan, Tvåan & Trean.

Als ik niet met mijn kinders bezig ben (of het huishouden) maak ik graag dingen, wat van alles kan zijn, van stof, van hout er is altijd wel iets te verzinnen wat echt nodig aangepast of gemaakt moet worden.

Sleutelwoorden: Huismoeke, zelfmaken

Mammalous

Geef nu jouw blog ook op bij De Mamablogs Lijst!
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...