Marianne's blog

0

marianne's blog

Ik heb een blog met creatieve posts zoals kaarten maken of bullet journallen. Ook schrijf ik over het ouderschap.

Marianne's blog


Mijn naam is Marianne (24). Ik woon in Friesland samen met mijn man R, dochter J (5), dochter M (1) en zoontje M (0). Ik was begonnen met een eigen website omdat ik naast het moederschap iets voor mezelf wilde gaan doen en in het eerste levensjaar van onze oudste dochter mij regelmatig verveelde. 

Schrijven is één van de dingen die ik leuk vind en daar sluit een blog goed bij aan. Ik wil jullie mee nemen in het ouderschap en deel mijn creatieve brain. Inmiddels zijn we een gezin van vijf en liggen mijn hobby’s op de achtergrond. In de toekomst wil ik er weer wat tijd voor vrij maken.  

Sleutelwoorden: Ouderschap, Creativiteit, Journallen, Lifestyle 

Bezoek nu Marianne's blog!

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo