Edometriose: Dorre Dame

0

 

Dorre dame

Hoi, ik ben een vrouw met endometriose. Een chronische aandoening aan de baarmoeder. Na een lange en moeilijke tijd ben ik dan eindelijk mama geworden van een lieve zoon. Na de geboorte heb ik als vanouds weer de pijnlijke strijd met de endometriose opgepakt. 

Informatie en ervaringen met endometriose


Op deze blog vind je mijn verhaal, informatie en ervaringen met endometriose. Het hebben van een kinderwens en het uiteindelijk vervullen van die wens. Ik ben deze blog begonnen voor vrouwen met endometriose. Voor vrouwen die mama’s zijn, met een kind en/of in hun hart.

Sleutelwoorden: Vrouwelijkheid, gezondheid, endometriose, geluk

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo