TV meubel met kinderbureau: een slimme en ideale oplossing!

TV meubel met kinderbureau? Dat is een slim idee! Een tv meubel is veel meer dan een plek voor de tv. Lees hoe je hem voor je kind gebruikt!
0

tv meubel met kinderbureau

Wat heeft lekker veel bergruimte en een kindvriendelijke hoogte? Een tv meubel! 

Tv meubels, de naam zegt het al, worden gebruikt om een tv op te zetten en eventuele randapparatuur in op te bergen. Denk aan geluidsboxen, en ooit stonden er videorecorders en dvd spelers in. Tegenwoordig hangen veel mensen hun tv simpelweg aan de muur, en streaming maakt video en dvd overbodig. 

Maar tv meubels blijven handig!

Bijvoorbeeld om een leuk tv meubel met kinderbureau voor je kind mee te maken!

TV meubel met kinderbureau

Een kinderhoek voor je kind hoeft niet persé veel plek in te nemen. Als je klein behuisd bent, kan een leuke zitzak bijvoorbeeld al een kinderhoek vormen. 

Maar als je wat meer ruimte hebt, is een tv meubel in de kinderhoek ideaal. 

Je kunt er namelijk speelgoed in opbergen, en een tv meubel heeft doorgaans een blad op kinderhoogte. Ideaal voor je kind om lekker aan te zitten tekenen, knutselen, puzzelen, bouwen etc.

TV meubel met kinderbureau maken

Je kunt ook je eigen tv meubel met kinderbureau maken voor je kind. Dat doe je door het te verlengen met een plank. Je neemt een plan van dezelfde diepte als je tv meubel en bevestigt die aan de muur naast je tv meubel. Zet er een paar vrolijke kinderstoeltjes voor, en voila! Je kind heeft een gezellige tafeltje om aan te werken en spelen. Simpelweg door een tv meubel met kinderbureau te creëren.

Hieronder zie je een prachtig voorbeeld van een tv meubel als kinderhoek:


Het grote voordeel van je tv meubel ook gebruiken als kinderbureau en opbergruimte voor speelgoed, is dat hij goed bij de rest van je interieur past. Kindermeubilair kan soms toch een dissonant zijn bij de rest van je meubels... Door je tv meubel uit te breiden met een plank, of als kindermeubel te gebruiken hoe je geen concessies te doen aan goede smaak!

Samenvattend

Denk out of the box! Een tv meubel kan veel meer zijn dan een plek om je tv op te zetten. Vanwege het formaat en de hoogte is een tv meubel heel geschikt als kinderbureau en opbergruimte voor speelgoed.

Lees ook: Zelf een bureau maken! en Bureau meisjeskamer.

Is je bureau te laag? Lees dan mijn post over je bureau verhogen.

Heb jij een kinderhoek? En een tv meubel?

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo