Win een Sophie de Giraf knuffel: ze is er nu ook in pluche! Wegens succes verlengd!

3
sofie de giraf pluche knuffel

De Ultieme Mamablogs mag een pluche Sophie de giraf knuffel weggeven ter waarde van 19,95! Lees hieronder meer over deze knuffel en hoe je kunt meedoen!

Sophie de giraf


Iedereen kent Sophie wel, het natuurrubber girafje dat al 60 jaar lang baby’s over de hele wereld troost biedt bij doorkomende tandjes.  


Nieuw is dat Sophie er nu ook is in heerlijk zacht pluche. Met dezelfde vriendelijke glimlach en herkenbare bruine stippen, maar dan speciaal gemaakt om eindeloos mee te knuffelen. 

Dankzij haar verzwaarde voetjes kan ze niet alleen heerlijk in de armen van je kindje liggen, maar ook mooi staan of zitten. 

Het duurt dan ook niet lang voordat dit nieuwste lid van de populaire giraffenfamilie het hart van jouw kindje heeft veroverd! 

Pluche versie van Sophie de giraf: in 3 maten!


De pluche uitvoering van Sophie de giraf is er in drie verschillende maten: mini, midi en maxi. Haar vrolijk groene sjaaltje en de drie felgekleurde labels stimuleren je kindje om Sophie aan te raken en verkennen. 


Sophie de giraf kan gewoon in de wasmachine!


Natuurlijk gaat ze overal met je kindje mee naartoe, maar gelukkig kan ze gewoon in de wasmachine mocht ze onverhoopt vies worden. Voortaan heeft je kindje dus een Sophie voor elke gelegenheid: een girafje om op te bijten én eentje om heerlijk mee te knuffelen!

Sophie de giraf winnen? Zo kun je meedoen!


Om kans te maken op deze schattige pluche knuffel van Sophie de giraf hoef je maar drie dingen te doen:

  • Volg De kleine giraf op Instagram

  • Stuur ze daarna een DM en vertel dat je ze nu volgt en meedoet aan de winactie op De Mamablogs Lijst. Vergeet dit laatste niet! Want ze krijgen dagelijks veel nieuwe volgers, dus het is belangrijk dat ze weten dat je kans wilt maken op een pluche Sophie de giraf knuffel en van De Mamablogs Lijst komt.

Uit alle nieuwe volgers via De Mamablogs Lijst trekken ze bij De kleine giraf een gelukkige winnaar! Deze wordt hier bekend gemaakt op dinsdag 23 februari. 

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst

 

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

( Hide )
  1. Erg leuk! Jammer dat de winactie alleen via Instagram loopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil graag winnen ik vind het mooi en schattig 🥰👍🦒🤩

    BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo