Linda schrijft 't op

0
Linda schrijft 't op

Mijn interesse is breed als Nederlandse lifestyleblogger. Ik schrijf graag over de verzorging van de vrouw denk aan bad producten, haar producten maar ook fashion vind ik leuk. De populaire blogs gaan over de kleding voor zowel de vrouw als de man. 

Ik blog vanuit mijn eigen belevenis of het nu iets voor in het interieur is of een huishoudelijk artikel. Het moet natuurlijk wel bij mij passen. 

Maar eigenlijk ben ik dus van alle markten thuis. Als een rode draad komen er ook persoonlijke blogs in terug over het moederschap,mijn gezin en mijn gezondheid. Ik besteed veel aandacht aan mijn lifestyle blogs. 

Lifestyle, persoonlijk en gezondheid


De zoekwoorden moeten juist zijn. Want zonder de juiste woorden is de blog niet terug te vinden. En de foto moet passend zijn bij het blog, het totale plaatje moet juist zijn. Lifestyle, persoonlijk en gezondheidsblog. 

Mijn interesse ligt bij interieur, fotograferen en tuinieren. Daarbij neem ik je mee in het huishouden met mijn tieners. 

Sleutelwoorden: tieners, 40+ moeder, burn-out, lifestijl
Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst

Leestip: Fashion blog 

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo