Sinds 2000: Mamablogs en interessante artikelen!

Search

Klein geboren: bloggen over ervaringen als moeder

Klein geboren

Deze blog gaat over het mama zijn en alle ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de bevalling van mijn dochter. Ik blog over zo'n beetje alle onderwerpen die ik, als moeder zijnde, tegen kom.

Op 16 mei 2018 zijn wij ouders geworden van een dochter. In 2016 ben ik voor het eerst gaan bloggen onder de naam “Denhustru” (de vrouw van een militair). Op de website staan blogs over de uitzending en oefeningen in de periode dat we nog geen kinderen hadden en nog maar kort samen waren.

Klein geboren
Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.