Sinds 2000: Mamablogs en interessante artikelen!

Search

Mamablog: Mama met een wolkje


Ik ben Nienke, 29 jaar oud, en woon in Hengelo samen met mijn wederhelft Rick, onze poezen Belle  Becky, en het grootste monster van allemaal, onze hond Lola.

Mama met een wolkje. 


Ja, heel leuk en aardig, maar wat bedoel je daar nou mee? Ik heb al bijna mijn hele leven last van depressies, borderline en ptss. Hé gats, hoor ik je denken, wat sneu! Nou nee, ik heb het op dit moment aardig onder controle. Alleen die donkere, korte dagen blijven lastig. Zo’n winterdepressie blijft wel een dingetje hoor. Die uit zich vaak in donkere wolkjes, vandaar de naam Mama met een wolkje!

Mijn thuissituatie


Ik woon sinds 2016 samen met Rick, en in mei 2019 werd ik zwanger van ons eerste kindje. Was, en is, best een lastig iets, al die hormonen die je om de oren vliegen, mensen die ineens heel bezorgd gaan doen, want ja, je bent ineens wel een heel fragiel en kwetsbaar mens natuurlijk! En hoe moet ik dat dan ook nog eens gaan combineren met die fijne winterdepressie?

Waarom ik blog


Om je een kijkje te geven in hoe ik het allemaal bolwerk heb ik besloten om te gaan bloggen. Ik plaats niet op standaard dagen iets, dat heb ik geprobeerd maar daar stond te veel druk op. Dus doe ik het lekker wanneer ik daar zin in heb! Hopelijk heb je er wat aan of vind je het gewoon leuk om te lezen.

Hoe dan ook, heel veel leesplezier! En schroom niet als je een vraag hebt of je wilt gewoon je reactie achterlaten (vind ik leuk!).

Sleutelwoorden: Depressie Moederschap Psychische klachten

Mama met een wolkje

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!
Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.