HalloLiefKleintje

0
Mijn blog is een persoonlijke mamablog. Ik schrijf over mijn (dagelijks) leven. Niet alleen over het moederschap, maar dat vormt natuurlijk wel het rode draad in mijn leven, dus in mijn blog.

Ik vertel hoe ik tegen het moederschap en tegen voor mij belangrijke/interessante onderwerpen aankijk. Op mijn blog vind je dus mijn waarheid over de zwangerschap en het moederschap, gewoon zoals het voor mij is. Ik vertel ook over onderwerpen die ik zelf graag had willen lezen, of had willen weten tijdens mijn zwangerschap. Zoals de indeling van de babykamer in een foto's, of over de ervaring met sport tijdens en na de zwangerschap.

Mijn blog wordt ondersteund door (heel veel) foto's, zodat iedereen een kijkje in mijn leven krijgt en mij op deze manier leert kennen. Ik hoop met mijn blog anderen te kunnen helpen, steunen en/of te inspireren.

Sleutelwoorden: mamablog, mijn leven, mijn dagelijks leven, baby Lars, reizen met een baby.

Hallo Lief Kleintje

Meld jouw mamablog nu ook aan!
Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo