De Blije Doos en gratis zwangerschapsboxen + gratis checklist!

De blije doos of andere leuke gratis zwangerschapsboxen gezocht? Dan ben je hier op de juiste plek! Bekijk nu dit handige overzicht van gratis babyboxen.
0
de blije doos

Als je zwanger bent, kun je allerlei leuke dingen gratis krijgen, zoals een zwangerschapsbox! De Blije Doos is denk ik voor iedereen wel een begrip!

Er zijn meerdere goedgevulde babydozen, dus hieronder een handig overzicht van zwangerschapsboxen.

Veel nep meldingen van Blije Dozen


Er zijn veel 'nepmeldingen' van dit soort cadeaudozen voor zwangere vrouwen, maar onderstaand overzicht is echt en actueel. De links leiden ook echt naar websites met formulieren waar je een zwangerschapsdoos kunt bestellen.


De Blije Doos en andere gratis zwangerschapsboxen


1. Zwangerschapsbox van Prenatal: de Blije Doos


We beginnen met een klassieker: de Blije Doos van Prenatal. De naam zorgt vaak voor veel hilariteit en opmerkingen als: 'Na de bevalling heb je juist geen blije doos...'

de blije doos


Je kunt de Blije Doos online aanvragen, vervolgens krijg je een uitnodiging om de doos op te halen. Naast de Blije Doos krijg je ook een gratis abonnement op het tijdschrift Wij Jonge Ouders, dat 4 keer per jaar verschijnt. Dit tijdschrift krijg je tot je kind 1 jaar is. En na de bevalling kun je gratis een mutsje bestellen met de naam van je kind.

2. Zwangerschapsbox van Ouders van Nu


De zwangerschapsbox van Ouders van Nu kon je afhalen bij een Etos of Blokker, maar nu alleen nog bij een Blokker. Je bestelt hem online, en kunt hem vervolgens ophalen nadat je bericht hebt gehad. Hij bevat onder andere: Pampers, Difrax en twee cadeautjes van Blokker.

zwangerschapsbox

3. Zwangerschapsbox van Baby Dump


Baby Dump is een grote keten waar je terecht kunt voor alles op babygebied. Zij bieden ook een gratis zwangerschapsbox aan. Op hun website vul je onderstaande bon in, en daarmee ga je naar de winkel. Je levert de bon in, en krijgt het pakket mee.

zwangerschapsbox

4. Jouw blije baby voordeeltas van Kruidvat


Bij Kruidvat krijg je een baby tas gevuld met onder andere:

  • Kruidvat NewBorn luiers, maat 0 of maat 
  • 1 Kruidvat Baby 2 in 1 Wasgel, 
  • 300 ml Kruidvat 
  • Lotiondoekjes 80 stuks 

Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij Kruidvat.

blije doos

5. Tasbaby zwangerschapsbox


Bij Tasbaby kun je een mooie tas met spullen gratis krijgen, maar je moet wel 8,95 aan verzendkosten betalen. Je moet een geboortekaartje opsturen, en je kindje mag maximaal 8 weken oud zijn.

blije doos

6. Cadeautjes van Rejoice


Rejoice is een Christelijke Felicitatiedienst. Je kunt je hier pas aanmelden na de geboorte van je kind. Ook ben je verplicht om de datum dat je getrouwd ben in te vullen! Dat vond ik wel bijzonder. Nadat je al je gegevens hebt achtergelaten kun je kiezen uit 3 cd's met maar liefst 3 liedjes per cd...

blije doos


Blije dozen van supermarktketens

7. Zwangerschapsbox van supermarktketen Hoogvliet


Leuk van een supermarktketen! Hoogvliet heeft zijn eigen zwangerschapsbox onder de naam Welkom in de wereld. Volgens eigen zeggen zit er in de doos voor maar liefst 30,- aan handige spullen.

Deze babydoos kun je ook aanvragen als je al bevallen bent : )

zwangerschapsbox

8. Zwangerschapsbox van supermarktketen Linders


Bij supermarktketen Linders kun je na de bevalling een mooie zwangerschapsbox ophalen. Op hun website vul je een formulier in. Daarna krijg je een ansichtkaart, en met die kaart kun je bij de supermarkt het pakket ophalen.

blije doos

9. Zwangerschapsbox van supermarktketen Jumbo

Ook bij Jumbo kun je na de bevalling terecht voor een babybox. Je vult online je gegevens in en daarna kun je een voucher downloaden en uitprinten. Het heet het Hallo Mama Pakket.

Let op: Bij jumbo moet je ook een geboortebewijs of geboortekaartje meenemen om de doos te krijgen.

zwangerschapsbox

10. Kiekeboebox van Plus supermarkt


Plus supermarkt geeft de zogenoemde Kiekeboebox weg met een waarde van 40,- aan producten! Je kunt deze zwangerschapsbox aanvragen totdat je kindje 2 maanden oud is.

blije doos

11. Jouw blije baby voordeeltas van Kruidvat


Bij Kruidvat krijg je een baby tas gevuld met onder andere:

  • Kruidvat NewBorn luiers, maat 0 of maat 
  • 1 Kruidvat Baby 2 in 1 Wasgel, 
  • 300 ml Kruidvat 
  • Lotiondoekjes 80 stuks 

Je moet hiervoor wel een account aanmaken bij Kruidvat.

12. Tasbaby zwangerschapsbox


Bij Tasbaby kun je een mooie tas met spullen gratis krijgen, maar je moet wel 8,95 aan verzendkosten betalen. Je moet een geboortekaartje opsturen, en je kindje mag maximaal 8 weken oud zijn.

blije doos

13. Cadeautjes van Rejoice


Rejoice is een Christelijke Felicitatiedienst. Je kunt je hier pas aanmelden na de geboorte van je kind. Ook ben je verplicht om de datum dat je getrouwd ben in te vullen! Dat vond ik wel bijzonder. Nadat je al je gegevens hebt achtergelaten kun je kiezen uit 3 cd's met maar liefst 3 liedjes per cd...

zwangerschapsbox

Deze winkels hebben géén blije dozen 


Er zijn winkels waarvan je een beetje verwacht dat ze een Blije Doos of vergelijkbare zwangerschapsbox hebben. Maar zowel de Hema als Albert Heijn hebben geen zwangerschapsboxen.


Betaalde blije dozen en zwangerschapsboxen


Naast de gratis blije dozen en zwangerschapsboxen zijn er ook betaalde boxen. Het voordeel van zo'n betaalde blije doos is dat je aanzienlijk goedkoper uit bent dan als je de producten in zo'n doos los zou kopen. Maar je moet het allemaal natuurlijk wel net nodig hebben.

Betaald babypakket bij bol.com


Dit babypakket kost 21,90 bij bol.com

zwangerschapsbox

Zwitsal babystarterbox


Deze Zwitsal babystarterbox kost 28,95 bij bol.com

zwangerschapsbox


Nadelen aan deze gratis Blije Dozen en zwangerschapsboxen


Ken je de regel: 'Als iets gratis is, betaal je waarschijnlijk met je privacy?' Dit gaat ook op voor gratis blije dozen en zwangerschapsboxen. In ruil voor gratis spullen sta je je adres en bepaalde persoonlijke gegevens af.

Daar hoeft niets mis mee te zijn, maar wees je er van bewust als je gratis spullen aanvraagt : )

Handig: gratis printable checklist


Hieronder een gratis printable die je kunt uitprinten, zodat je goed kunt bijhouden welke zwangerschapsboxen en blije dozen je hebt besteld.

Zwangerschapsbox

Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

Zie ook geboortebord tuin en Kindernamen kiezen.

Wat is jouw favoriete blije doos of zwangerschapsbox?

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo