Textual description of firstImageUrl

Hethuishoudenvan.nl

24 okt. 2019
40 worden hoeft geen pijn te doen.

Met deze lifestyle-hacks kun je je gewoon 20 voelen terwijl je de 40 bent gepasseerd.

Midlife crisis?

Zeker niet! Gewoon fijne tips, leuke lifestyle hacks en leef je mooiste leven! Want hoe gaaf is het als je je nu beter en zekerder voelt dan 20 jaar terug?

 Ik herinner mij nog de week van mijn 40ste verjaardag. Terwijl ik opmerkingen kreeg alsof ik al met 1 voet in mijn graf stond en clichés probeerde te ontwijken, voelde ik me beter dan ooit. Ik voelde me gezonder, fitter, gekker en ongecompliceerder dan ooit én had een partij ervaring in mijn Burburry tas, waar je ú tegen zegt.

Waarom moest ik me daar voor schamen? Wat zei mijn leeftijd over mij? En wie zag ik in de spiegel?? Als ik verder keek dan mijn neus lang was, zag ik eindelijk mezelf. Een vrouw van de wereld, doelgericht en zeker door alle ervaring die ik zelf had opgedaan en meegemaakt.

Ervaringen die mij sterker hebben gemaakt. Ervaringen die mij zeggen: Jansen, je mag er zijn!

Sleutelwoorden: lifestyle, life hacks, 40

Hethuishoudenvan.nl
Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!
Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.