Textual description of firstImageUrl

Ren mama, ren: blog over hardlopen voor moeders

May 15, 2019

Op mijn blog Ren mama, ren schrijf ik over hardlopen. Mijn hele leven was ik slecht in gym, en had ik een hekel aan sport. Toen vertelde de kraamhulp, die hielp na de geboorte van mijn vierde kind, dat ze van hardlopen zo rustig werd in haar hoofd. Een zaadje werd geplant!

Inmiddels loop ik alweer zo'n 18 jaar. Op mijn blog vind je informatie en inspiratie op hardloopgebied.

Sleutelwoorden: hardlopen, snel is het nieuwe langzaam, hardlooptips en ervaringsverhalen

Ren mama, ren!
Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!
Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

No comments

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.