Ma'am Musketeer

0

Mijn blog gaat over naaien, haken en soms wel eens andere creatieve uitspattingen voor de kinderen.

Gezien hier drie musketiers rondlopen probeer ik in mijn vrije tijd een stuk van hun kleding van mijn hand te laten komen :) Zo verschijnen er vaak nieuwe t-shirts en andere kledingstukken en soms es echte mama-dingen die ik maakte op mijn blog.

De kinderen hebben hier een specifieke rol in, want zonder hen, had ik waarschijnlijk deze onwaarschijnlijke hobby niet zo uitgebreid in de hand. Naast mijn naaikamertje ligt ook de haaknaald niet ver weg :) en verschijnen er de leukste creaties waar zij niets liever doen dan mee spelen :)

Sleutelwoorden: Creatief - naaien - jongensnaaien - zonen

Ma'am Musketier
Meld jouw blog ook aan voor De Mamablogs en krijg meer bezoekers!
Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo