Mommy's Life: het gewone leven in de parel van Brabant

Ik ben Magalie Rommen ( 31 jaar ) getrouwd met mijn jeugdliefde en meisjesmama van twee dochters genaamd, Lieve (4 jaar) en Mijntje ( 1 jaar ). Ik woon in hartje Oisterwijk oftewel “de parel van Brabant”. Ik houd van het goede leven en heb passie voor mode, interieur, wijn en spijzen, kinderen en reizen. 

Op Mommy’s life wil ik jullie laten proeven van het leven als moeder in het “Gooische” doch Brabantse dorp Oisterwijk. Naast diverse items op de site, zoals Pareltjes schrijf ik wekelijks een blog. Een blog over het bijzondere leven in Oisterwijk. Verhalen met een grote knipoog en een vleugje humor. 

Sleutelwoorden: Mama, lifestyle, luxe, alledaags 

Mommy's Life

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...