Beeing around


Ik ben eind 1982 geboren en ben dus een zogenaamde dertiger. Ik studeerde ooit bewegingswetenschappen, werkte een tijd in de wereld van de zorg en inmiddels noem ik mijzelf personal trainer of coach. Sport en bewegen intrigeren me.

Ik probeer bewust in het leven te staan. Na te denken over het ouderschap, over wat we eten en drinken, over wat voor invloed we zelf hebben op het milieu, over heel veel dingen eigenlijk. Soms is dat best vermoeiend, het is ook leuk en levert een heleboel gedachten op die ik hier (deels) ga proberen te delen.

Sport en bewegen vind ik dus leuk. Hardlopen, fietsen en basketbal doe ik actief. Ontwikkelingen in de zorg volg ik met interesse. Ik hou van goede koffie en lekker eten. Een beetje CreaBea met een haaknaald of een naaimachine zijn aan mij wel besteed. En schrijven dus. Dat gaat me vrij gemakkelijk af en ik vind het fijn en inspirerend.

Leuk dat je meeleest!

Beeing around

Meld nu gratis jouw blog ook aan bij De Mamablogs!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...