Aritha's wekelijkse schrijfblog


Ik ben Aritha Vermeulen, geboren in 1967 te 's-Gravenpolder, getrouwd, moeder en oma. Dit hier is mijn schrijfblog. Elke week probeer ik een nieuwe post te schrijven. Iets dat me echt niet altijd lukt omdat ik zoveel andere bezigheden heb. Maar ik probeer het wel. Meer over mij

Op de dinsdag en de vrijdag werk ik aan mijn 'boeken'. Daarnaast maak ik zelf mijn huis schoon, ik probeer er te zijn voor mijn kinderen, doe Bijbelstudie en werk een paar uur in de week als e-coach voor Bibleword.

Ik maak heel graag foto's en ben dol op chocolade. Mijn lievelingskleur is koningsblauw.

Aritha's wekelijkse schrijfblog

Meld nu jouw blog aan bij De Mamablogs!

 Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...