More than a mom


Ik ben 24 jaar en ben de oprichter van More Than a Mom. De naam zegt het al, meer dan een moeder. Ik ben een moeder, maar ook een studente, supervisor bij een internationaal bedrijf en heb daarnaast ook nog een sociaal leven. Een moeder is nooit alleen maar een moeder. Dit wordt vaak vergeten.

Ik wil graag met mijn blog mezelf en andere moeders helpen herinneren dat zij er zelf ook nog zijn. En dat doe ik door over van alles te schrijven wat ik naast het moederschap doe en wat mij interesseert. Dit betekent overigens niet dat mijn blog niet interessant is voor niet-moeders. Er komen ook onderwerpen voorbij dat helemaal niets met het ouderschap of kinderen te maken heeft.

Sleutelwoorden: mamablog, jonge moeder, duizendpoot, super woman 

More than a mom

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...