8 winkels voor kinderkleding met verstelbare tailleband!

9

Ik weet niet hoe het bij jou is, maar mijn kinderen hadden regelmatig broeken die prima zaten, behalve in de taille! Want in de taille waren ze dan veel te wijd.

Broek of rok te wijd in de taille : (


Een oplossing voor een te wijde taille zou een riem kunnen zijn of bretels. Maar mijn kinderen hadden een hekel aan een riem. En zeker als ze nog klein zijn, kan een riem voor vertraging zorgen bij het uitdoen van een broek en daardoor leiden tot ongelukjes. Bovendien lost een riem niet op dat het model nog steeds te wijd is.

Verstelbare tailleband: wat is het?


Daarom ben ik altijd dol geweest op broeken en rokken met een verstelbare tailleband. Zo'n verstelbare tailleband bestaat uit een breed knoopsgatenelastiek. Dat elastiek zit in de tailleband van broek of rok, en met behulp van de knopen maak je de broek strakker of wijder. Echt geweldig, en vast bedacht door een moeder! Want dankzij zo'n verstelbare tailleband kun je een broek of rok op maat maken. Zonder moeite of gedoe.

Waar kun je kleding met verstelbare tailleband kopen?


Maar waar kun je dergelijke kleding met een verstelbare tailleband kopen? Hier onder een overzicht van de winkels waar ik graag kinderkleding kocht en waar ze kleding met verstelbare tailleband verkopen.


Er zijn er ongetwijfeld nog meer, maar dit is het rijtje met winkels waar ik graag kwam en waar de prijzen relatief vriendelijk zijn.

Zelf een verstelbare tailleband maken


Je kunt natuurlijk zelf een verstelbare tailleband in een broek zetten. Knoopsgatenelastiek koop je onder andere bij Stoffennet voor 3,- per meter.


Weet jij nog meer winkels waar ze kleding verkopen met verstelbare tailleband? Vertel het in de comments!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
( Hide )
 1. Ideaal he, ik kan niet zonder met m'n smalle kids. Maar tegenwoordig hebben alle winkels wel knoopsgat elastiek is mijn ervaring..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb altijd een enorme hekel gehad aan die dingen! Ik ben vooral fan van gewoon broekjes of rokjes met elastieken, want ik lijk er nooit mee overweg te kunnen, met die tailleband :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vrijwel in elke winkel verkopen ze nu broekjes met verstelbare band. Mijn kinderen zijn smal dus hebben dat ook wel nodig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop ook altijd broeken met herstelbare band, meestal zijn ze goed van lengte maar in de taille te groot. Ze kunnen broeken veel langer aandoen op die manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat ook zo enorm handig, mijn meiden zijn lang en dun, altijd een probleem met broeken

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het ideaal. Vooral toen zoonlief geen luiers meer droeg toen hij net 2 jaar was. Zijn broeken waren anders algauw te wijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik droeg toen ik klein was ook altijd zulke broeken met een verstelbare tailleband! X A

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lange benen... Dankzij die rekker weten wij ook weer waar we passende broeken moeten kopen, een echt probleem hier bij onze kinderen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb liever een elastiek in haar broekje.
  Al die knopjes, om gek van te worden met zo een nudist als die van mij :D

  BeantwoordenVerwijderen

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo