Textual description of firstImageUrl

Vintykids en Vintywoman: superleuke tweedehands kleding voor jou én je kind

Jun 11, 2017

Heb jij wel eens een leuke jas gekocht voor je kind bij bijvoorbeeld de H&M of de Primark? En dat vervolgens nog een stuk of 7 andere kinderen exact diezelfde jas hadden?

Dat overkomt je niet met VintyKids. En er is ook een versie voor jezelf: VintyWoman! Bij deze webshops vind je hoge kwaliteit tweedehands merkkleding!

Wat is VintyKids en VintyWoman?


Het doel van VintyKids en VintyWoman is om prima kleding een nieuwe kans te geven.

Aan sommige kleding zitten zelfs de originele kaartjes nog.

Want kinderen groeien snel, en soms is kleding nog prima als het al niet meer past. Zonde om weg te doen. Op VintyKids kan goede kinderkleding een nieuwe eigenaar vinden.

Hetzelfde geldt voor VintyWoman. Door de tijd heen verandert vaak je smaak. En soms ook je figuur door zwangerschap(pen). Een jurk die bijvoorbeeld altijd heerlijk zat, past ineens niet goed meer. Of een broek vind je niet meer bij je leeftijd passen. Ik noem maar wat. Op VintyWoman kun je het een tweede kans geven.

8 voordelen van VintyKids en VintyWoman 

Er zijn zoveel voordeel van deze formule dat we er 8 voor je op een rijtje zetten!
 1. Je vindt er kleding die niet iedereen draagt.
 2. Je kunt je kasten flink opruimen en netjes maken, en tegelijkertijd geld verdienen. Want de kleding die weg kan kun je verkopen via VintyKids of VintyWoman.
 3. Je draagt bij aan een duurzamere wereld. Door tweedehands te kopen ontlast je het milieu. En dat is belangrijk voor de toekomst van je kind en de hele mensheid.
 4. Je kunt kleding kopen die in een gewone winkel te duur was. Want tweedehands is de prijs vaak een stuk vriendelijker.
 5. De kleding op VintyKids en VintyWoman moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Je weet dus zeker dat je bijvoorbeeld goede kwaliteit tweedehands babykleding koopt.
 6. Het proces van verkopen wordt makkelijk voor je gemaakt. Je vraagt een kledingtas aan, vult hem, en stuurt hem gratis terug. Bij Vinty handelen ze vervolgens alles voor je af. Dus geen hen en weer gemail of iemand iets wil kopen of financiële rompslomp. Dat wordt allemaal voor je gedaan! Ze maken zelfs de foto's van de kleding voor je.
 7. Je kunt er zoeken op merk! En daar staan klinkende namen tussen zoals Karl Lagerfeld, Dolce en Cabana en Oscar de la Renta
 8. De webshops VintyKids en VintyWoman zien er professioneel en mooi uit. Het is dus leuk om er te kijken.

Samenvattend


Er zijn tegenwoordig veel webshops en via marktplaats kun je ook tweedehands kleding vinden. Maar op VintyKids en VintyWoman weet je zeker dat de tweedehands dameskleding en kinderkleding van goede kwaliteit is. 

Op beide sites vind je de duurdere merken. Hier geen H&M en Hema, maar merken als J.C Raggs en Vingino.

Je kunt er kopen én verkopen. Verkopen wordt je supermakkelijk gemaakt omdat zij alles voor je regelen. Ideaal als je weinig tijd hebt of geen zin in rompslomp.

vintykids
Het proces bij VintyKids en VintyWoman

En last but not least: je draagt bij aan het milieu door kleding te recyclen!

Kende jij VintyKids en VintyWoman al?

Lees ook Shoppen voor je baby: Wat zijn je opties?

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

3 comments

 1. Wat een geweldig concept! Ik kende het nog niet, maar ga direct een kijkje nemen!

  ReplyDelete
 2. Oh ik zal zeker even kijken of er iets voor mij tussen zit. goede tip ;)

  ReplyDelete
 3. Ik kende VintyKids en VintyWoman nog niet, maar ik vind het een mooi concept

  ReplyDelete

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.