Kinderkleding: 4 stijlen

0
Prince George. Bron: wikipedia

Heb je het schattige Engelse prinsje Prince George wel eens gezien? Doorgaans draagt hij kleding waarin peuters een paar eeuwen geleden ook liepen.

Zo is hij altijd gekleed in een korte broek en zal dat waarschijnlijk doen tot zijn tiende. 

Want dat was, en ís de gewoonte van de Engelse 'upper class'. En hoewel onze Nederlandse prinsesjes er tegenwoordig 'gewoner' uitzien droegen ook zij eerst jurkjes die zo leken te zijn weggelopen uit vroeger tijden.

Maar dit is slechts 1 mogelijke stijl om je kind te kleden. In deze post geven we je 4 mogelijke kledingstijlen voor je kind!


4 leuke kinderkleding stijlen


1. Klassieke, Engelse kostschool kinderkleding stijl


Deze stijl kenmerkt zich door kleding waarin de adel vroeger ook liep. Prince George uit Engeland is er een prachtig voorbeeld van.

Onderstaand setje is een namaakversie van de kleding die Prince William droeg in 1984, en recent zijn zoontje Prince George.

www.rachelriley.co.uk

2. Stoere stijl


Deze stijl vind ik zelf wat ordinairder. Kleding van Cool Cat is stoer, en vaak strak. Het is het tegenovergestelde van de bovengenoemde klassieke kinderkleding stijl. Op Cool Cat shirts staan vaak stoere teksten, en de rokjes voor meisjes zijn strak en kort.


3. Trendy stijl


Trendy kinderkleding van nu kenmerkt zich door soepele stoffen. Populair is kleding in zwart-wit. Opvallend zijn de tricot kledingstukken zoals hier onder van het merk Moodstreet.4. Romantische stijl


De romantische stijl is vooral heel herkenbaar bij meisjeskleding. Hij bestaat uit wijde rokjes met tule en truitjes en shirts met kantjes en ruches.

Conclusie


Er is tegenwoordig zoveel keus op het gebied van kinderkleding dat het overweldigend kan zijn. In zo'n geval kan het helpen om voor je zelf een kledingstijl voor je kind te kiezen die je aanspreekt. Zo verminder je keuze stress!

Bronvermelding: de foto's van kleding zijn afkomstig van jayno.nl behalve het koninklijke setje!

Tip: kies voor kleding met knoopsgatenelastiek. Die kun je makkelijk aanpassen namelijk.

Wat is jouw favoriete kinderkleding stijl?

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo