Papa worden, papa zijn


Mijn blog gaat over het leven als vader en mijn ervaringen.

Ik droomde er al jaren van om vader te mogen worden. En eind december 2015 was het zo ver. Sinds de geboorte en de negen maanden daarvoor ben ik een hoop ervaringen rijker waar ik voor die tijd nog geen bestaan van wist. Deze ervaringen hebben mij verbaasd, ontroerd en intens gelukkig gemaakt.

Hoe we papa kunnen worden dat weet iedereen, maar hoe we een papa zijn??

Sleutelwoorden: papa worden, papa zijn 

Papa worden, Papa zijn

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Fijn dat je wilt reageren! Dat kan met bovenstaand formulier, of met het roze formulier er onder!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...