Apr 10, 2017

Moestuin mama


Een jonge, tuinierende moeder die samen met haar dochter groenten wil kweken.

Ik ben Lies, 27 jaar en moeder van een fantastische dochter van één jaar: Lotte. In 2016 verhuisden we van een appartement naar een huis met grote tuin. Mijn eigen moestuinkennis is erg klein. Toch kriebelt het om er zelf een aan te leggen. Liefst zo eentje waar ik mijn dochter zo veel mogelijk kan bij betrekken.

Toen ik klein was speelde ik heel vaak buiten met mijn broer en zus. Met dingen uit de natuur bezig zijn vond ik altijd fantastisch. Zowel mijn grootvader als mijn ouders werkten samen met ons in de tuin.

Zulke herinneringen wil ik ook voor mijn dochter.

Sleutelwoorden: moestuin, groenten, zaaien, oogsten 

Moestuin mama

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!