Mama's Liefste


In mijn blog Mama's Liefste schrijf ik (bijna) elke dag over de dingen die mij lief zijn. Uiteraard zijn mijn 2 meiden (2008 /20012) dat het allermeeste, naast Papa's Liefste, met wie ik al meer dan 20 jaar samen ben. In mijn blog zal ik stukjes posten over de leukste spullen en nieuwe mama-gadgets die ik tegenkomen, de lekkerste recepten en de leukste uitjes.

Ook geef ik je een kijkje in mijn soms wat hectisch en chaotische leven als moeder, partner, zus, vriendin, dietist en organisator van de leukste markten. Met name daarvoor speur ik het Internet af naar de leukste webshops en ga zelf ook regelmatig een kijkje nemen op andere markten. Kom snel een kijkje nemen in mijn leven. Zo nu en dan vind je ook nog een leuke winactie.

Sleutelwoorden: Mama, getest, food en uitjes 

Mama's Liefste

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...