Mommy Cool


Ik heb deze blog gestart toen ik enkele weken zwanger was. Ik wilde graag mijn belevenissen, zorgjes, vreugdemomenten en indrukken delen met de wereld. Ondertussen komt er wekelijks een update online over hoe ik mijn zwangerschap beleef. Met mijn blog sorteer ik ook mijn gedachten, ik zoek contact met leuke mama's to be en andere jonge moeders. Samen met mijn lezers beleef ik mijn zwangerschap (en dan later het moederschap) ten volle!

Sleutelwoorden: Mama, Cool, Persoonlijk, Hip 

Mommy Cool

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier. Krijg je teveel popups dat je moet bewijzen dat je geen robot bent?

Gebruik dan het formulier onderaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...