Ondeugende Spruit


Mag ik mijzelf even voorstellen....Ondeugende Spruit is de naam van mijn blog. Dit omdat ik moeder ben van twee van deze ondeugende spruiten.
et op de wereld brengen van deze spruiten heeft mijn wereld compleet veranderd. Reden: het hebben van 2 kinderen en een verhuizing van de grote stad naar een klein dorp. Van het speuren in de stad naar leuke hebben dingen voor mijzelf en voor ons huis, verdwaal ik nu uren op het internet.

Speuren naar aanbiedingen voor leuke kinderkleding, kinderschoenen, gezonde kindertraktaties, leuke uitjes en natuurlijk mijn grootste hobby; het inrichten van de kinderkamers. Uren zoekwerk op het internet met resultaten waarvan ik een glimlach op mijn gezicht krijg.
Via mijn blog wil ik graag deze juweeltjes voor ondeugende spruiten met jullie delen!!

Sleutelwoorden: kids creatief lifestyle trend

Ondeugende Spruit

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Reacties

No comments yet