Bij Martha


Als moeder van 3 zoontjes is mijn leven alles behalve saai of rustig te noemen. Naast de extra organisatie en zorg rondom de jongens(Downsyndroom, ass) zijn wij een gewoon bijzonder gezin. Ik ben natuurlijk niet alleen moeder. Maar ik ben ook echtgenote, zus, dochter, vriendin, collega, muzikant. De dingen waar ik over schrijf kunnen heel herkenbaar zijn, maar soms ook weer helemaal niet. Daar laat ik je graag kennis mee maken.

Sleutelwoorden:eerlijk, positief, humoristisch

Bij Martha

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Enter your email address:


Delivered by FeedBurner
SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...