Snel een opgeruimde badkamer? Investeer in een badkamermeubel!

0
badkamermeubels
Waar zijn de romantische geurkaarsen gebleven? Ze hebben plaats gemaakt voor plastic speeltjes : )

Menig moeder zal het herkennen: kinderen beïnvloeden je interieur!

Strakke grijs met witte kleurschema's in de woonkamer, worden plotseling doorbroken met felgekleurde Duplo blokjes, knisperboekjes en kleurrijke andere speeltjes zoals rammelaars en activity centers. Er komt een box in huis, en in de gang prijkt voortaan een kinderwagen.

Menig binnenhuisarchitect zou zichzelf even achter de oren krabben!

Zie ook Baby in box?

Badeendjes in plaats van sfeerkaarsen


Speeltjes van kinderen hebben de neiging overal op te duiken. Tot in de badkamer aan toe. Was de badkamer ooit een rustgevend oord om te ontspannen, als er kinderen komen maken rustieke sfeerkaarsen al snel plaats voor piepende badeendjes.

Snel een opgeruimde badkamer? Investeer in een badkamermeubel!


Wil je toch rustig in bad, zonder allerlei kinderspeelgoed om je heen? Dan hebben we één woord voor je: badkamermeubel! Want in een badkamermeubel berg je snel en efficiënt alle felgekleurde speelgoed op, en verander je in een mum van tijd je badkamer weer in het kuuroord dat het ooit was.

Het juiste badkamermeubel is een sieraad voor je badkamer


Het juiste badkamermeubel is een sieraad voor je badkamer! En op Maxaro vind je het juiste sieraad voor jou. Hier onder zie je een voorbeeld van een zogenaamd hangend badkamermeubel. Het voordeel van een hangend badkamermeubel is dat het makkelijk is om onder het kastje schoon te maken. En je verliest geen kostbare opbergruimte onder de gootsteen!
badkamermeubel
Combineer een hangend badkamermeubel met een staande badkamerkast voor nog meer bergruimte. Leg bovenin de kast de spullen waar je kind(eren) niet aan mogen zitten, zoals medicijnen of scheerspullen. En leg onderin de geliefde badeendjes, bootjes, doucheschuim en andere hulpmiddelen.

badkamermeubels

Door handig gebruik te maken van een spiegelkast in je badkamer creëer je niet alleen nóg meer bergruimte, het maakt je badkamer bovendien optisch groter. En je kind zal genieten van zijn of haar spiegelbeeld.

Nog veel meer voorbeelden van badmeubels vind je op de pagina badkamers van Maxaro!

Leestip!


Lees ook 10 tips voor een schone badkamer en De kracht van schoonmaakazijn. Dat is een goedkoop middel waarmee je je douche en kranen weer glanzend krijgt.

Zie ook Baby wassen: hoe vaak moet dat?

badkamersNeem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

Geen opmerkingen

Een reactie posten

Leuk dat je wilt reageren! Dat kan met onderstaand formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo