May 5, 2015

Prachtig, maar autistisch


Als mama van 2 dochters (2 en 4 jaar) is ons gezinsleven anders dan anders. Sinds kort is bij mijn 4-jarige dochter Gwyneth de diagnose Autisme Spectrum Stoornis (ASS) of kort gezegd autisme vastgesteld. Je kunt op mijn blog regelmatig meekijken in mijn bewogen leven met een kind met autisme.

De kern van mijn blog is: mijn dochter is ècht prachtig, maar ze is wel autistisch. We maken er gewoon het beste van. Ik wil dan ook iedereen die te maken heeft met een kind met autisme meegeven dat je vooral bewust moet blijven genieten van je kind, dan is de moeilijke kant van autisme beter te verdragen.

Door te schrijven over ons bijzondere gezin, hoop ik dat er meer begrip komt voor autisme, de onzichtbare handicap.

Sleutelwoorden: autisme, kind, gezin, mama

Prachtig maar autistisch

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!