Mar 17, 2015

Madonna en Mamabloggers

mamabloggers en madonna
Madonna heeft minder vrijheid dan de gemiddelde Mamablogger

Wat hebben Madonna en Mamabloggers met elkaar te maken? Lees het nu!

Een Mamablog heeft verschillende functies voor de meeste mamabloggers. Laten we ze eens op een rijtje zetten!

  • Uitlaatklep
  • Herinneringen opschrijven en bewaren
  • Contacten leggen met anderen
  • Geld verdienen
  • Ervaringen uitwisselen
  • Ontspanning
  • Tijd voor jezelf


Mamabloggers: wat publiceer je op je blog?


Mamabloggers kunnen kiezen wat ze wel of niet publiceren. Het is zelfs een discussie die regelmatig terug keert. Zoals: 'Zet je foto's van je kinderen op je blog?' en 'Wat schrijf je wel op je blog, en wat niet?'

Beroemde moeders kunnen niet kiezen


Maar als je een beroemde moeder bent, heb je die keus niet. Sterker nog, dan wordt er óver je geschreven. Dan zijn er blogs óver jou!

Een voorbeeld van zo'n beroemde moeder is Madonna. Een blog heeft Madonna niet, wel een website. Die website is echter puur zakelijk. Want wie wil weten hoe het met Madonna is hoeft maar een willekeurig tijdschrift open te slaan, en kan het lezen! Madonna hoeft daar echt geen blog voor bij te houden. Overigens is ze wel heel actief op social media. Dat heeft ze gemeen met Mamabloggers.

Madonna over het moederschap


Toch vertelt Madonna ook wel eens persoonlijke dingen. Zo vertelde ze in de aanloop naar haar nieuwe concerten dat ze het soms best moeilijk heeft als single moeder. En dat ze zich regelmatig zorgen maakt over haar kinderen. En ze stelt hen dezelfde vragen als alle moeders, zoals


  • Heb je je huiswerk af?
  • Waarom heb dat aan? 


En net zoals andere pubers schamen Madonna's kinderen zich geregeld voor haar. Madonna mag bijvoorbeeld niet naar Football wedstrijden komen van haar oudste dochter Lourdes. Ook zijn haar kinderen kritisch over haar album Rebel Child album dat ze gaat promoten tijdens haar nieuwe tour. Maar Madonna hecht veel waarde aan hun mening, en luistert er ook echt naar zegt ze. Door de feedback van haar kinderen houdt ze haar vinger aan de pols bij de jonge generatie!

Madonna en Mamabloggers


Wat Mamabloggers kunnen leren van Madonna is jezelf telkens opnieuw blijven vernieuwen. Dat doet Madonna als geen ander. Deze maand kwam haar nieuwste album Rebel Heart uit. En in augustus begint ze met een reeks concerten.

Dus heb je behoefte aan inspiratie? Of ben je gewoon dol op Madonna's muziek? Pak dan je kans en bezoek op 5 december haar concert in Amsterdam.

En daarna blog je er natuurlijk over! Want een beetje Mamablogger laat zo'n kans natuurlijk niet liggen!

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

No comments:

Post a Comment

Wil je op de hoogte blijven van alle comments? Vink dan eenvoudig het vakje aan met: 'Email follow-up comments'!