Van splinter, roze tot poelala

Jul 3, 2015 / Leave a Comment

Ik ben Puk, 35 jaar moeder van drie geweldige jongens van zeven, vijf en één jaar oud. Verder ook nog de vriendin van Gerald (Vrouw eigenlijk maar dat klinkt zo suf). Ik zal uitleggen waarom de naam: Van splinter, roze tot poelala.

Ik had graag gewild dat een van de kinderen Splinter had geheten. Uiteindelijk hebben we hier niet voor gekozen maar zo wordt de naam toch nog een beetje gebruikt. Verder ben ik gek op heel veel kleur, hoe meer hoe beter... maar de allermooiste kleur vind ik: Roze (verrassend he). En dan "poelala". Roemer de jongste van het stel zegt dit ipv voetballen.

Waar wil ik over schrijven? een soort van dagboekje voor de kids, leuke dingen en andere flauwekul die ik graag met anderen wil delen, de verbouwing van ons huis en gewoon huis-tuin en keukengeleuter van wat ik/we meemaken.

Van splinter, roze tot poelala

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

0 comments:

Powered by Blogger.
Back to Top