3 is a Party

Oct 4, 2014 / Leave a Comment

Welkom op mijn blog! Als moeder van drie dochters zijn er de afgelopen jaren eindeloos veel jurkjes en rokjes onder mijn naaimachine vandaan gegleden. Ik houd van eenvoudige ontwerpen en comfortabele stoffen. Ik houd van het recyclen van kleding, en van retro-patronen en stoffen. Hiervan zul je binnenkort steeds meer terug zien komen op mijn blog. Mijn ontwerpen en maaksels deel ik graag met jullie. Kom langs, feest mee op ons creatieve partijtje. Kijk eens rond, wie weet vind je ook nog iets van je gading wat ik voor jou mag maken!

Sleutelwoorden: creatief, retro, naaien, haken

3 for a party

Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!
Enter your email address:


Delivered by FeedBurner

0 comments:

Powered by Blogger.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Volg Momlit via Bloglovin'

Follow on Bloglovin
Back to Top